Starters

Home / Starters

Een eigen zaak! Voor velen is dit een ideaal. Alles is nieuw en spannend. U wilt vol enthousiastme met uw nieuwe bedrijf beginnen, waarbij u alle hulp kunt gebruiken.
Het starten van een eigen zaak is dichterbij dan u denkt. Want met de professionele begeleiding en ondersteuning van Administratiekantoor van Wijaarda start u met een voorsprong.

Voorbereiding Een startende ondernemer moet heel wat in zijn mars hebben. Wanneer u gaat ondernemen loopt u tegen veel zaken aan die goed geregeld moeten worden. Om als ondernemer succesvol te zijn, moet de start van uw bedrijf goed voorbereid zijn. In de praktijk blijkt dat de ondernemers met een goede voorbereiding een veel betere kans van slagen hebben. Banken en andere financiers hebben veel meer vertrouwen in een goed voorbereide ondernemer. Maak gebruik van onze Starters Checklist.
Samen met Administratiekantoor van Wijaarda komt u beslagen ten ijs.

Continuïteit Een duidelijke visie en krachtige beslissingen zijn, naast een goed product natuurlijk, dé punten waarop uw onderneming zich onderscheidt van die van uw concurrent. U wilt duidelijkheid om de continuïteit van uw bedrijf te kunnen waarborgen. Het is daarom belangrijk dat u voortdurend weet hoe uw onderneming ervoor staat.
Uw Van Wijaarda-adviseur staart zich niet blind op cijfers, maar brengt met een scherpe, kritische blik de sterke en zwakke punten van uw onderneming aan het licht. Heldere adviezen, gebaseerd op een langetermijnvisie, geven u de mogelijkheid om dat te doen waar u goed in bent: slagvaardig ondernemen.

Diensten Maatwerk, dat vinden wij belangrijk. Omdat geen ondernemer of bedrijf gelijk is, stemmen wij onze dienstverlening nauwkeurig af op uw wensen. Daarom scheppen we graag duidelijkheid over wat u van Administratiekantoor van Wijaarda mag verwachten:

Het opstellen van een ondernemersplan
Het opzetten van de financiële administratie
Het opzetten van de salarisadministratie
Factureren, aanmanen en debiteurenbewaking
Diverse belastingaangiftes
Jaarrekeningen
Advisering bij personeelsuitbreiding
Advisering bij investeringen
Advisering bij automatisering
Kredietaanvragen
Subsidies
Gesprekken met banken, advocaten en notarissen.

Kortom, teveel om op te noemen.

Duur? Het starten van een onderneming brengt vele kosten met zich mee. Wij streven ernaar uw onderneming van meet af aan stabiliteit te geven. Daarom hanteren wij speciale tarieven voor startende ondernemers; wij zien dit als een investering in úw bedrijf.

Samen met Administratiekantoor van Wijaarda maakt u een perfecte start om uw droom te verwezenlijken. Reeds velen gingen u voor en plukken nu de vruchten van een succesvolle eigen zaak!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen bekijken hoe u het meest succesvol uw onderneming kunt starten.
« Terug