Fiscale Diensten

Home / Fiscale Diensten

Als professioneel ondernemer wilt u maar één ding: ondernemen. Daarom draagt u uw financiële en fiscale zaken over aan deskundigen. Administratiekantoor van Wijaarda heeft alle specialismen waar u als ondernemer behoefte aan heeft, in huis. Onder één dak! Zodat wij een passend antwoord op elk niveau kunnen bieden.

Alles draait om de perfecte timing Wanneer moet u de opvolging regelen? Wordt het niet eens tijd om van rechtsvorm te veranderen? Is het lucratief om de administratie uit te besteden? Bij Administratiekantoor van Wijaarda treft u betrokken specialisten die graag en tijdig met u meedenken. Een kopzorg minder!

Ondernemen is plannen. Veel ondernemers komen op een bepaald moment voor vragen te staan waar ze graag een gedegen antwoord op willen. Dat antwoord kan Administratiekantoor van Wijaarda u geven. Op basis van volledige gegevens en realistische prognoses. En geruggesteund met gefundeerde advisering op financieel en fiscaal gebied.

Het is voor u als ondernemer van het grootste belang om optimaal gebruik te maken van de fiscale mogelijkheden. Daarom bevelen wij u van harte onze fiscale diensten aan:

Adviseren bij en omzetten van de rechtsvorm voor de uitoefening van uw onderneming, bijvoorbeeld de eenmanszaak of de BV.
Het opstellen van een fiscaal en financieel plan. Gericht op de lange termijn en voorzien van realistische prognoses.
Het tijdig verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
Het tijdig verzorgen van de aangifte loonbelasting
Het tijdig verzorgen van de aangifte omzetbelasting
Het tijdig verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting
Het tijdig verzorgen van de aangifte dividend belasting
Successie en schenking
Het verzorgen van een second opinion

« Terug